Ερμηνεία τράπουλας ΧΑΛ

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Ερμηνεία τράπουλας ΧΑΛ

Η ερμηνεία τράπουλας Χαλ είναι η παρακάτω:

1) Το πρώτο φύλλο της τράπουλας μας δείχνει έναν άντρα μελαχρινό μεγάλης ηλικίας.

2) Έναν άντρα νέο, μελαχρινό

3) Μια μελαχρινή γυναίκα, παντρεμένη.

4) Μια κοπέλα ελεύθερη.

5) Ένας άντρας ξανθός, μεγάλης ηλικίας.

6) Ένας άντρας ξανθός, νέος.

7) Μια ξανθιά γυναίκα, μεγάλης ηλικίας.

8) Μια ξανθιά κοπέλα.

9) Ζυγός: Συμβολίζει άτομο αυτού του αστερισμού, διπλωματικό, κοινωνικό, λίγο αφελή και αναποφάσιστο, αλλά ισορροπημένο και δίκαιο που αγαπά την ελευθερία του.
Συμβολίζει χρονικό διάστημα φθινοπώρου, τέλη Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, ημέρα Τρίτη.
Συμβολίζει το ζυγό της Θέμιδος, δηλαδή την δικαιοσύνη, τη δικαίωση στις υποθέσεις μας και κυρίως σε περιπτώσεις που αφορούν το νόμο όπως δικαστικές υποθέσεις ή πρόσωπα όπως δικηγόροι, δικαστές, κλπ. στη περίπτωση που πέσει πάνω σε φιγούρα. Αν ο Ζυγός πέσει στο αριστερό μέρος της φιγούρας τότε το πρόσωπο που παριστά αυτή η φιγούρα θα αντιμετωπίσει δικαστήριο. Αν πέσει δεξιά της φιγούρας τότε συμβολίζει περασμένη δικαστική υπόθεση. Αν ο Ζυγός πέσει ανάποδα στο επάνω ή και στο αριστερό μέρος της φιγούρας τότε είναι πλέον βέβαιο πως θα αποτύχει η υπόθεση του προσώπου.

10) Ξίφη: Συμβολίζουν τη μάχη και τη δικαίωση. Την επιτυχία μιας υπόθεσης μετά από αγώνες και συμφωνίες. Στην αρνητική του μορφή δείχνει την αποτυχία. Αν η φιγούρα μας απεικονίζει άντρα και η κάρτα 10 πέσει στο επάνω μέρος αυτής και δίπλα στα ξίφη ή στο αριστερό μέρος της φιγούρας πέσει η κάρτα 33 τότε το πρόσωπο της φιγούρας πρέπει να είναι στρατιωτικός ή ένας πολύ επιτυχημένος άντρας. Αν τα ξίφη πέσουν ανάποδα στο επάνω ή αριστερό μέρος της φιγούρας με ανάποδη όψη της κάρτας 33 ,τότε το πρόσωπο έχει πραγματοποιήσει μια συνάντηση αλλά με μεγάλη ατυχία. Αν πέσει στο κάτω μέρος της φιγούρας ,έχει χάσει μια καλή ευκαιρία. Ενώ αν πέσει στην δεξιά πλευρά μαζί με την κορώνα έρχεται μια δόξα που δεν την περιμένει . Αν τώρα το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει είναι γυναίκα και πέσουν οι κάρτες όπως είδαμε πιο πάνω αυτό σημαίνει πως θα γίνει σύζυγος στρατιωτικού ή κάποιου άλλου σημαντικού και με κύρος προσώπου. Αν πάλι τα ξίφη είναι μόνα τους και στην καλή τους όψη τότε οποιαδήποτε υπόθεση και αν την ενδιαφέρει θα έχει καλή έκβαση.

11) Διαβήτης-Τρίγωνο (Ξ): Σύμβολο δουλειάς και επαγγελματικών θεμάτων. Δείχνει γενικά την επιτυχία στην εργασία και τις οικονομικές απολαβές από αυτήν, αλλά και την πιθανότητα ανοιχτόχρωμου ατόμου που ίσως βοηθήσει στα επαγγελματικά μας ή έχει σχέση με αυτά. Αν πέσει στο μέρος που δεν κοιτάζει η φιγούρα τότε σημαίνει πως το πρόσωπο δεν έχει φτάσει ακόμα εκεί που πρέπει , αλλά η επιτυχία έρχεται.

12) Διαβήτης-Τρίγωνο (Μ): Σύμβολο επαγγελματικών και χώρου εργασίας με ατυχίες και εμπόδια στη δουλειά, ίσως και ανεργία ή χρεοκοπία. Αλλά και την πιθανότητα ανάμειξης σκουρόχρωμου προσώπου.

13) Ξύλινη Σκάλα: Στην ερμηνεία τράπουλας Χαλ μας δείχνει την επιτυχία και άνοδο με θετικά φύλλα ενώ με αρνητικά αποτυχία και κάθοδο. Όταν η κάρτα πέσει επάνω στην κάρτα του προσώπου τότε μας δείχνει πως οι σκέψεις που κάνει για την εργασία του θα έχουν επιτυχία.

14) Μαρμάρινη Σκάλα: επιτυχία και άνοδο με αργά κ σταθερά βήματα (συνήθως οικονομική) ενώ το αντίθετο με αρνητικά. Αν πέσει προς την μεριά που κοιτάζει η φιγούρα με την κάρτα 18 τότε υπάρχει βέβαιο κέρδος. Αν πέσει από την μεριά που δεν κοιτάζει η φιγούρα μας τότε το πρόσωπο έχει πάρει χρήματα. Αν η κάρτα πέσει στο κάτω μέρος της φιγούρας είτε με θετική είτε με αρνητική όψη σημαίνει πως τα γεγονότα είναι περασμένα.

15) Νεκροκεφαλή: Σύμβολο μεγάλης θλίψης και οδύνης κυρίως παρελθοντικής. Δείχνει ένα συμβάν που μας είχε πληγώσει ή ένα περασμένο θάνατο. Αν πέσει στο κάτω μέρος της φιγούρας υπονοεί σοβαρό κίνδυνο, αλλά όχι θάνατο. Αν πέσει κορώνα στην κάρτα του ενδιαφερομένου τότε σημαίνει πως ένα προσφιλές άτομο πέθανε πρόσφατα.

16. Φέρετρο: Μεγάλη λύπη, ακόμα και θάνατο (με άσχημα φύλλα). Αν πέσει η φιγούρα μας το έχει κορώνα σημαίνει πως κινδυνεύει. Αν πέσει εκεί που κοιτάζει η φιγούρα μας μαζί με τον Κρόνο τότε το πρόσωπο θα έχει ατύχημα που θα φτάσει τον θάνατο. Αν πέσει στο κάτω μέρος της φιγούρας σημαίνει πως πέρασε σοβαρό κίνδυνο.

17) Ήλιος: λαμπρή περίοδος, επιτυχία, χαρά, δόξα. Αν πέσει μαζί με την κορώνα στο επάνω μέρος της φιγούρας πρόκειται για δοξασμένο πρόσωπο, που θα έχει απόλυτη επιτυχία. Αν οι κάρτες αυτές πέσουν σε μέρος που δεν κοιτάζει η φιγούρα σημαίνει πως η επιτυχία αναμένεται . Αν τώρα ο ήλιος πέσει με την κορώνα ανάποδα σημαίνει πως το άτομο θα χάσει την δόξα του.

18) Χρήμα: λεφτά, οικονομική δυσχέρεια ή οικονομική άνοδος, αύξηση εισοδήματος ή έξοδα ανάλογα με τα γύρω χαρτιά. Αν η κάρτα αυτή πέσει στο επάνω μέρος της κεφαλής σημαίνει πως το άτομο αυτό βρίσκεται σε άριστη οικονομική κατάσταση. Αν κοντά πέσει και η κάρτα 51 σημαίνει πως τα χρήματα προέρχονται από μακριά. Αν στο επάνω μέρος της φιγούρας πέσει η κάρτα μας ανάποδα μαζί με την κάρτα 32 μας δείχνει πως το άτομο έχασε χρήματα ή κάτι πολύτιμο. Αν πέσει κοντά στην ανάποδη κάρτα 18 το φίδι σημαίνει πως το άτομο θα καταστραφεί οικονομικά από εχθρικό πρόσωπο.

19) Ανοιχτό βιβλίο: Η αρχή μιας υπόθεσης, κάτι ευχάριστο (π.χ. με τον κρίνο νέος έρωτας). Αν πέσει δίπλα στην κάρτα 19 η κάρτα 42 σημαίνει πως ένα ωραίο συναίσθημα θα ανατείλει στον ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

20) Κλειστό βιβλίο: Το τέλος μιας υπόθεσης (ευμενώς ή δυσμενώς ανάλογα με τα διπλανά φύλλα).

21) Πληγωμένη καρδιά: Έρωτας και αγάπη. (πάνω σε φιγούρα δείχνει άτομο ερωτευμένο).Αν πέσει η κάρτα 26 πέσει μπροστά στην φιγούρα και δίπλα το έτερο πρόσωπο καθώς και στο επάνω μέρος της κεφαλής η κάρτα 42 τότε το αίσθημα θα φέρει αίσιο τέλος. Αν αντί της κάρτας 42 έχουμε την κάρτα 41 τότε το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο.

22) Μαύρη καρδιά: Πίκρα και στεναχώρια, άτομο βασανισμένο και λυπημένο, γεγονός που φέρνει δάκρυα. Η αιτία φαίνεται από τα γύρω φύλλα. Αν πέσει στο επάνω μέρος της φιγούρας μας και δίπλα η κάρτα 15 τότε ι πίκρα και τα δάκρυα θα προέρχονται από κάποιο θάνατο. αν πέσει η κάρτα 42 ανάποδα τότε η πίκρα θα προέρχεται από χαμένο συναίσθημα. Αν πέσει κοντά η κάρτα 43 ή 44 η πίκρα θα προέρχεται από παιδί.

23) Έγκυος: Επίτοκος γυναίκα, πιθανότητα εγκυμοσύνης. Αν η κάρτα πέσει στο κάτω μέρος της φιγούρας σημαίνει πως το παιδί έχει γεννηθεί. Αν δίπλα από την φιγούρα πέσει η κάρτα 23 και δίπλα η κάρτα 15 σημαίνει πως έχασε ένα παιδί. Μαζί με την κάρτα 16 σημαίνει πως θα χάσει ένα παιδί.

24) Ζευγάρι: Ερωτευμένο ζευγάρι ή παράνομο. Ευχάριστη συνάντηση. Με τα Στέφανα ερωτευμένο ζευγάρι και πιθανότητα γάμου. Αν στο πάνω μέρος της φιγούρας πέσει αυτή η κάρτα μαζί με την κάρτα 24 σημαίνει πως το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και ο έρωτας τους θα έχει αίσιο τέλος. Μαζί με την κάρτα 38 σημαίνει πως ένας εχθρός θα καταφέρει να τους χαλάσει την ευτυχία.

25) Περιστέρι: Είδηση, μήνυμα, τηλέφωνο, επικοινωνία (ευχάριστη ή δυσάρεστη, σύντομη ή με καθυστέρηση από τα άλλα φύλλα. π.χ. με κουκουβάγια άσχημη είδηση, με πλοίο νέα από μακριά, κλπ.). Μαζί με την κάρτα 52 έχουμε είδηση από μακριά. Με την κάρτα 58 η είδηση είναι άσχημη.

26) Τρίγωνο τραπέζι: Τραπέζι όπου θίγονται κ λύνονται πολλά σοβαρά θέματα (οικογενειακά, οικονομικά, ατομικά)Μια στεναχώρια που θα συζητηθεί, κάποια δυσκολία στην εργασία ίσως. Μαζί με την κάρτα 12 θα συζητηθεί κάποια δυσκολία.

27) Στρογγυλό τραπέζι: Στην ερμηνεία τράπουλας Χαλ μας δείχνει ευχάριστο τραπέζι, έξοδος για διασκέδαση, σοβαρές συζητήσεις με ευχάριστο περιεχόμενο. Μαζί με την κάρτα 42 το θέμα της συζήτησης θα είναι ένα προξενιό. Με την κάρτα 11 και 17 επαγγελματικό ζήτημα που θα αφήσει κέρδος στον ενδιαφερόμενο.

28) Σκύλος: πιστός φίλος, καλή και αξιόλογη φιλία ,με το ανοικτό βιβλίο η αρχή μιας καλής φιλίας, με ανάποδο κερί μια φιλία κλονίζεται. Ανάλογα με τα γύρω φύλλα δείχνει πραγματικές ή ψεύτικες φιλίες. Μαζί με την κάρτα 20 μια φιλία φτάνει στο τέλος της. Μαζί με την κάρτα 30 σημαίνει πως ένας γερός κρίκος συνδέει την φιλία. Αν στο μέρος που κοιτάζει η φιγούρα πέσει η κάρτα 28 και μαζί της η κάρτα 34 σημαίνει πως ένας καλός φίλος κινδυνεύει. Με την κάρτα 52 κάποιος φίλος έρχεται από μακριά.

29) Χέρι: Η χείρα βοηθείας ,πάσης φύσεως βοήθεια, οικονομική με το χρήμα, με τον σκύλο βοήθεια ηθική ή από φίλο στήριξη. Με αρνητικά φύλλα η βοήθεια που περιμένουμε δεν έρχεται, απογοήτευση. Με την κάρτα 28 η βοήθεια θα είναι οικονομικής φύσεως. Αν η κάρτα πέσει σε μέρος που δεν κοιτάζει η φιγούρα τότε το πρόσωπο αναμένει την βοήθεια. Αν πέσει στο κάτω μέρος της φιγούρας τότε το πρόσωπο έχει λάβει βοήθεια.

30) Κερί: Στην ερμηνεία τράπουλας Χαλ μας δείχνει χαρά, ευτυχία, αγάπη, επιτυχία. Μαζί με την κάρτα 18 είναι χρήματα που δεν περιμένει το πρόσωπο. Με την κάρτα 9 και 35 σημαίνει πως ένα δικαστήριο θα κερδηθεί.

31) Λύρα: καλλιτεχνικές ιδιότητες ατόμου ή διασκέδαση. Αν πέσει στο μέρος που κοιτάζει η φιγούρα και μαζί με την κάρτα 19 σημαίνει πως το πρόσωπο θα έχει μεγάλη επιτυχία. Μαζί με την κάρτα 51 μας δείχνει μεγάλη οικονομική άνοδο.

32) Σάλπιγγα: Ανακοίνωση σημαντικού γεγονότος, η αρχή ή το τέλος μιας υπόθεσης. Μαζί με την κάρτα 33 ή 17 σημαίνει πρόσωπο μεγάλης αξίας, Βασιλιά ή πολιτικό. Αν πέσει εκεί που κοιτάζει η φιγούρα το πρόσωπο θα λάβει μέρος σε μια ευχάριστη τελετή. Στο κάτω μέρος της φιγούρας μας δείχνει πως μια δόξα πέρασε από την ζωή του . Αν το πρόσωπο είναι γυναίκα και πέσει δίπλα του αυτή η κάρτα σημαίνει πως είναι καλλιτέχνης. Αν η κάρτα πέσει στην κεφαλή της φιγούρας μαζί με τις κάρτες 32 και 53 και η κάρτα του αντίθετου φύλλου αυτό σημαίνει πως το άτομο θα κάνει ταίρι του άτομο που έχει σχέση με την μουσική ή την καλλιτεχνία.

33) Κορώνα: Σύμβολο εξουσίας και δόξας. Απόκτηση προνομίων ή άτομο σημαντικό. Στο επάνω μέρος της κεφαλής μας δείχνει έναν στρατιωτικό. Μαζί με την κάρτα 51 μας δείχνει έναν ναυτικό. Με την κάρτα 45 μας δείχνει άτομο της αεροπορίας.

34) Κρόνος: Η ερμηνεία τράπουλας Χαλ μας δείχνει προβλήματα, κακοτυχία, δυσκολίες, αρρώστια. Αν η κάρτα πέσει δίπλα από την φιγούρα μαζί με την κάρτα 34 αυτό μας δείχνει άνθρωπο των γραμμάτων.

35) Εκκλησία: Τόπος ιερού χώρου και προστασία από θετικές ενέργειες. Με τα στέφανα ανάποδα μας δείχνει διαζύγιο.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :