Κρυσταλλομαντεία – Σφαιρομαντεία

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Κρυσταλλομαντεία - Σφαιρομαντεία

Η Κρυσταλλομαντεία είναι μια μαντική τέχνη, η οποία προβλέπει τα μελλούμενα με τη βοήθεια των κρυστάλλων. Το σχήμα των κρυστάλλων που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως σφαιρικό. Ο μάντης, εστιάζει την προσοχή του στην κρυστάλλινη σφαίρα και “βλέπει” το μέλλον του ενδιαφερόμενου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα είδος διόρασης. Αυτά που “βλέπει” ο μάντης μέσα από την κρυστάλλινη σφαίρα, δεν είναι εικόνες με τη μορφή φωτογραφίας ή κινηματογραφικής ταινίας, είναι εικόνες που φαίνονται μόνο με τα μάτια της ψυχής.

Η Κρυσταλλομαντεία είναι μια από τις δυσκολότερες μαντικές τέχνες, παρόλο που φαίνεται τόσο απλή! Ο Κρυσταλλομάντης πρέπει να είναι ιδιαιτέρως αφοσιωμένος και να διαθέτει το χάρισμα της διόρασης, να βλέπει δηλαδή, με τα μάτια της ψυχής. Επιπλέον, πολύ σημαντικό στην Κρυσταλλοματεία είναι η επιλογή και η προετοιμασία του κρυστάλλου. Ο κρύσταλλος επιλέγεται με βάση την καθαρότητα και το μέγεθος του.

Ο καλύτερος κρύσταλλος για τη μαντική τέχνη είναι ο Λευκός Γαλαξίας ο οποίος διαθέτει ιδιαίτερες ενεργειακές δυνάμεις. Τέλος, η προετοιμασία του κρυστάλλου είναι μια ιεροτελεστία που κάνει ο κρυταλλομάντης για να καθαρίσει τον κρύσταλλο, να τον εξαγνίσει και να τον φορτίσει με τη δική του ενέργεια ώστε ο ίδιος να συνδεθεί με τον κρύσταλλο και ο κρύσταλλος να “μιλάει” μόνο σ’ αυτόν.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :