Κρυσταλλομαντεία – Σφαιρομαντεία

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Κρυσταλλομαντεία - Σφαιρομαντεία

Η Κρυσταλλομαντεία – Σφαιρομαντεία είναι μια μαντική τέχνη, η οποία προβλέπει τα μελλούμενα με τη βοήθεια των κρυστάλλων. Το σχήμα των κρυστάλλων που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως σφαιρικό. Ο μάντης, εστιάζει την προσοχή του στην κρυστάλλινη σφαίρα και “βλέπει” το μέλλον του ενδιαφερόμενου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα είδος διόρασης. Αυτά που “βλέπει” ο μάντης μέσα από την κρυστάλλινη σφαίρα, δεν είναι εικόνες με τη μορφή φωτογραφίας ή κινηματογραφικής ταινίας, είναι εικόνες που φαίνονται μόνο με τα μάτια της ψυχής.

Η Κρυσταλλομαντεία – Σφαιρομαντεία είναι μια από τις δυσκολότερες μαντικές τέχνες, παρόλο που φαίνεται τόσο απλή! Ο Κρυσταλλομάντης πρέπει να είναι ιδιαιτέρως αφοσιωμένος και να διαθέτει το χάρισμα της διόρασης, να βλέπει δηλαδή, με τα μάτια της ψυχής. Επιπλέον, πολύ σημαντικό στην Κρυσταλλοματεία είναι η επιλογή και η προετοιμασία του κρυστάλλου. Ο κρύσταλλος επιλέγεται με βάση την καθαρότητα και το μέγεθος του.

Ο καλύτερος κρύσταλλος για τη μαντική τέχνη είναι ο Λευκός Γαλαξίας ο οποίος διαθέτει ιδιαίτερες ενεργειακές δυνάμεις. Τέλος, η προετοιμασία του κρυστάλλου είναι μια ιεροτελεστία που κάνει ο κρυταλλομάντης για να καθαρίσει τον κρύσταλλο, να τον εξαγνίσει και να τον φορτίσει με τη δική του ενέργεια ώστε ο ίδιος να συνδεθεί με τον κρύσταλλο και ο κρύσταλλος να “μιλάει” μόνο σ’ αυτόν.

Μέντιουμ  είναι το άτομο  εκείνο που διαθέτει ισχυρό  προσωπικό  μαγνητισμό  η  όπως  λέμε πιο απλά τη λεγόμενη αύρα  και βρίσκεται στην υψηλή ταχύτητα του αστρικού  σώματος. Η  λέξη μέντιουμ προέρχεται  από την αγγλική λέξη «mediator» και σημαίνει  μεσολαβητής  μεταξύ του φυσικού και πνευματικού κόσμου. Το μέντιουμ έχει τη δυνατότητα και τις ψυχικές δυνάμεις  να μαζεύει πληροφορίες με την έμφυτη ικανότητα του, να τις αξιοποιεί και να βγάζει συμπεράσματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους  να διορθώσουν το μέλλον τους.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :