Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Βιογραφικό

Βιογραφικό

Βιογραφικό σημείωμα της Άρτεμις.

Η Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστέλα του Πειραιά, είναι Μικρασιατικής καταγωγής και ποιο συγκεκριμένα η μητέρα της από τη Σμύρνη και ο πατέρας της από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ κάνει συνεχή ταξίδια στην Αίγυπτο και την Κωνσταντινούπολη.

Φοίτησε για ένα χρόνο στη φιλοσοφική σχολή Αθηνών την οποία εγκατέλειψε και ακολούθησε  τον δρόμο της μεταφυσικής.

Από πολύ μικρή έβλεπε οράματα με γεγονότα που ήταν να γίνουν.

Οι μυστικές της δυνάμεις στην αρχή την τρόμαζαν, μετά άρχισε να τις ερμηνεύει, τώρα τις ελέγχει και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να δώσει βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται. Η ισχυρή της ενόραση και η δύναμη της σκέψης της είναι αυτές που μπορούν να δώσουν τη σωστή καθοδήγηση.

Στην Ελλάδα παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια ανάπτυξης ψυχικών δυνάμεων (αυτοϋπνωση – τηλεπάθεια – διόραση – διακοή), ανάπτυξη θεραπευτικών δυνατοτήτων για αυτοθεραπεία και ετεροθεραπεία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δίπλωμα από τη Mayo School of Astrology.

Τα μέντιουμ μπορούν να δουν τις αίτιες του προβλήματος και να δώσουν λύσεις για την επιτεύξεις των στόχων. Μπορούν να βλέπουν σαν κινηματογραφική  ταινία τη ροή της ζωής του ανθρώπου. Όταν επισκεφθείς ένα μέντιουμ και νιώθεις άσχημα ανατριχιάζεις, αγριεύεις  η έχεις πονοκέφαλο… οι αύρες σας δεν συνδέονται και πρέπει να φύγεις τρέχοντας χωρίς να κοιτάξεις πίσω. Σε αντίθεση  όταν σου προκαλεί ηρεμία  γαληνή, χαλάρωση, εμπιστοσύνη και οικειότητα  σαν να τον γνωρίζεις χρόνια τότε σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να γίνει ο μέντορας σου.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :