Ταρώ

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Ταρώ

Οι κάρτες Ταρώ  χρησιμοποιούνται για να προβλέψουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ατόμου για το οποίο τις διαβάζουμε. Τα Ταρώ  διατηρούν μια ισχυρή αύρα αινιγματικότητας και μυστηρίου. Υπάρχει σύγχυση ως προς την προέλευση τους, αλλά ήταν ένα πολύ διαδεδομένο παραψυχολογικό εργαλείο από τον καιρό του Μεσαίωνα. Οι ορθότερες απόψεις δηλώνουν ότι συναντάται  στην μεσαιωνική Ευρώπη. Ωστόσο οι ρίζες της πηγαίνουν σε βάθος χρόνου φτάνοντας  μέχρι την Αρχαία Αίγυπτο. Η τράπουλα  των ταρω  έχει 78 κάρτες  κάθε μια  από τις οποίες έχει έναν αριθμό και ένα σχέδιο με διαφορετική σημασία. Τα  ταρω  χωρίζονται σε δυο τμήματα.

Η  Μεγάλη Αρκανα που αποτελείται από 22 χαρτιά  και η Μικρή  Αρκανα που έχει 56  χαρτιά. Η Μεγάλη  Αρκανα αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού μας μέσα από τη ζωή και μερικών από τις  προκλήσεις που συναντάμε στην  πορεία μας. Ξεκινά με τον Τρελό,  που μπαίνει στον κόσμο με,  παιδιάστικο ενθουσιασμό και αθωότητα και καταλήγει  με τον Κόσμο , στον οποίο ο τροχός του κάρμα έχει ολοκληρώσει  τον κύκλο του. Οι κάρτες από τον Μάγο μέχρι τον κόσμο είναι αριθμημένες  με λατινικούς αριθμούς από το  I  ως  ΧΧΙ, ενώ  το Τρελός είναι η μονή  μη  αριθμημένη κάρτα και μπορεί να τοποθετηθεί  στην  αρχή  η  στο  τέλος  της τράπουλας. Η Μεγάλη  Αρκανα  είναι πάντα εικονογραφημένη με τρόπους που απεικονίζουν  τα  νοήματα των  χαρτιών.

Η  Μικρή Αρκανα  φανερώνει τα μικρότερα μυστικά και αποτελείται από 56  κάρτες. Χωρίζεται  σε τέσσερα χρώματα, καθένα από τα οποία έχει  14 χαρτιά. Μοιάζει περισσότερο με την κανονική τσιγγάνικη τράπουλα που όλοι γνωρίζουμε . Κάθε χρώμα  [ Κύπελλα  η Κούπες ,  Ράβδοι  η Μπαστούνια , Ξίφη η Σπαθιά  και Πεντακτινα  η  Δηνάρια ]  περιλαμβάνει 10 χαρτιά με αριθμούς και 4  φιγούρες  Βασιλιάς , Βασίλισσα, Ιππότης και Γελωτοποιός. Η Μικρή  Αρκανα  είναι ο πρόδρομος της γνωστής μας τράπουλας  η οποία περιέχει  52  φύλλα  και υπάρχει έντονη σύνδεση ανάμεσα στα τέσσερα χρώματα τους καθώς οι σημερινές τράπουλες , περιλαμβάνουν τις Κούπες τα  Μπαστούνια,  τα Σπαθιά  και τα Καρό. Η  Μικρή Αρκανα αποκαλύπτει σχετικά με τις καταστάσεις που συναντάμε στη ζωή , όπως  το να καταστρώνουμε σχέδια, να αντεπεξερχόμαστε στις απώλειες, να ανησυχούμε  και να επιδιώκουμε την ευημερία  και την ολοκλήρωση.

Τα Ταρώ εξαρτώνται άμεσα από την ενέργεια του αναλυτή όπως ακριβώς το μαχαίρι που έχει διπλή χρήση. Ο αναλυτής πρέπει να έχει κίνητρο να βοηθήσει τον άνθρωπο και όχι να είναι  χαριστικός με σκοπό το κέρδος  Όμως αυτό δεν ισχύει  για όλα τα επαγγέλματα?

Επίσης  αναλυτής και αναλυόμενος πρέπει να γνωρίζουν τους τρόπους σωστής διατύπωσης των ερωτήσεων και  ανάγνωσης των απαντήσεων. Εκείνα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κανένα είδος ταρω δεν είναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Το θέμα είναι να βρείτε ποια σχέδια ταρω σας ταιριάζουν περισσότερο  και έπειτα να αναπτύξετε μια σχέση μαζί τους , έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε  με αυτοπεποίθηση, ευχαρίστηση και επιτυχία. Καλή σας διασκέδαση!!!  Και να θυμάστε όλα μπορούν να συμβούν  με την κατάλληλη ψυχική  δύναμη.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :