Απομάκρυνση ανεπιθύμητων προσώπων

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Απομάκρυνση ανεπιθύμητων προσώπων

Βαμπίρ ενέργειας και πως με τη βοήθεια μου θα τα αποφύγετε! Ακούγεται κάπως ανατριχιαστικό αλλά συμβαίνει… Γι’ αυτό και χρειάζεται η απομάκρυνση Ανεπιθύμητων Προσώπων.

Ορισμένοι άνθρωποι, αθέλητα και ασυναίσθητα απορροφούν την ενέργεια των συνανθρώπων τους, αποστραγγίζουν τη ζωτικότητα τους, τους κάνουν να αισθάνονται άκεφοι και εξαντλημένοι και αυτό εκδηλώνεται και στην αύρα τους που συστέλλεται αποκτά μουντά και θαμπά χρώματα, χάνει την κινητικότητα της κι απλώς μετά από την όλη διαδικασία, εκείνοι αισθάνονται μια χαρά και οι άλλοι λιώμα.

Ήρθε η ώρα να τους απομακρύνεται μια για πάντα από τη ζωή σας για να μη συνεχίσετε να υποφέρετε άλλο!!!

Απομάκρυνση ανεπιθύμητων προσώπων​

Τα μέντιουμ μπορούν να δουν τις αίτιες του προβλήματος και να δώσουν λύσεις για την επιτεύξεις των στόχων. Μπορούν να βλέπουν σαν κινηματογραφική  ταινία τη ροή της ζωής του ανθρώπου. Όταν επισκεφθείς ένα μέντιουμ και νιώθεις άσχημα ανατριχιάζεις, αγριεύεις  η έχεις πονοκέφαλο… οι αύρες σας δεν συνδέονται και πρέπει να φύγεις τρέχοντας χωρίς να κοιτάξεις πίσω. Σε αντίθεση  όταν σου προκαλεί ηρεμία  γαληνή, χαλάρωση, εμπιστοσύνη και οικειότητα  σαν να τον γνωρίζεις χρόνια τότε σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να γίνει ο μέντορας σου.

Η Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστέλα του Πειραιά, είναι Μικρασιατικής καταγωγής και ποιό συγκεκριμένα η μητέρα της από τη Σμύρνη και ο πατέρας της από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ κάνει συνεχή ταξίδια στην Αίγυπτο και την Κωνσταντινούπολη.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :