Κάρτες – Τράπουλες (Χαρτομαντεία)

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Κάρτες - Τράπουλες (Χαρτομαντεία)

Μία από τις πολλές μεθόδους μαντικής είναι και η Κάρτες – Τράπουλες (Χαρτομαντεία), που προβλέπει το μέλλον με το ρίξιμο των χαρτιών της τράπουλας ταρώ, προέρχεται από την αστρολογία και ανάγεται χρονικά τουλάχιστον στον ΙΖ’ αιώνα (αν όχι και πολύ παλαιότερα). Ήδη από τότε τη μορφή αυτή της μαντείας την ασκούσαν κυρίως γυναίκες κάτι που ισχύει μέχρι και τις ημέρες μας.

Το “Ταρό” ή “Ταρώ είναι μία δέσμη από συνολικώς 78 κάρτες, εκ των οποίων οι 22 κυριότερες αποτελούν τη μία απ’ τις πέντε σειρές στις οποίες χωρίζεται το σύνολο και φέρουν επάνω τους αλληγορικές παραστάσεις με τις οποίες μπορεί κάποιος με μαντικές ικανότητες, να μαντέψει το μέλλον.

Τα 22 ταρό είναι κατά σειρά τα ακόλουθα: ο Τρελός, ο Θαυματοποιός ή Μάγος, η Αυτοκράτειρα, ο Αυτοκράτορας, οι Εραστές, η Άμαξα, η Δικαιοσύνη, ο Ερημίτης, ο Τροχός της Τύχης, η Δύναμη, ο Κρεμασμένος, ο Θάνατος, η Εγκράτεια, ο Διάβολος, ο Πύργος, ο Κεραυνός, το Αστέρι, η Σελήνη, ο Ήλιος, η Κρίση και ο Κόσμος. Είναι όλα αριθμημένα με λατινικούς αριθμούς από το I μέχρι το ΧΧΙ) εκτός από ένα, τον “Τρελό”, που δεν έχει κανέναν αριθμό και η κάθε κάρτα δίνει τη δική της ερμηνεία.

Η Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστέλα του Πειραιά, είναι Μικρασιατικής καταγωγής και ποιό συγκεκριμένα η μητέρα της από τη Σμύρνη και ο πατέρας της από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ κάνει συνεχή ταξίδια στην Αίγυπτο και την Κωνσταντινούπολη.

Κάρτες - Τράπουλες (Χαρτομαντεία)

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :