Μέντιουμ

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Μέντιουμ

Μέντιουμ  είναι το άτομο  εκείνο που διαθέτει ισχυρό  προσωπικό  μαγνητισμό  η  όπως  λέμε πιο απλά τη λεγόμενη αύρα  και βρίσκεται στην υψηλή ταχύτητα του αστρικού  σώματος. Η  λέξη μέντιουμ προέρχεται  από την αγγλική λέξη «mediator» και σημαίνει  μεσολαβητής  μεταξύ του φυσικού και πνευματικού κόσμου. Το μέντιουμ έχει τη δυνατότητα και τις ψυχικές δυνάμεις  να μαζεύει πληροφορίες με την έμφυτη ικανότητα του, να τις αξιοποιεί και να βγάζει συμπεράσματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους  να διορθώσουν το μέλλον τους.

Ο κόσμος πιστεύει ότι τα μέντιουμ χρησιμοποιούν πνεύματα για να πουν το παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον, των ανθρώπων. Παραπληροφόρηση, μέγα λάθος. Οι πληροφορίες τους καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από τις δικές τους έμφυτες δυνάμεις, να έχει ψάξει, να έχει διαβάσει, να γνωρίζει, να κατέχει , να σέβεται τους κανόνες της μαγείας και πάνω από όλα να αγαπάει με πάθος αυτό που κάνει. Και φυσικά από τον τρόπο σκέψης τους. Για τα μέντιουμ δεν υπάρχει απλή  «παρατήρηση», υπάρχει μόνο συμμετοχή. Όλοι έχουμε ακούσει ανθρώπους να λένε συχνά «συνάντησε τη μοίρα του» η  «ήταν  γραφτό  της μοίρας του» και πολλές φορές τη φράση  «αυτό  ήταν  το πεπρωμένο του». Έχουμε  ρωτήσει ποτέ ένα μέντιουμ, έναν παραψυχολόγο ποιες είναι οι διαφορές  μεταξύ μοίρας και πεπρωμένου; Και επικαλούμαι τα μέντιουμ γιατί νομοτελειακά τους χαρακτηρίζει ο όρος, το  βάρος πέφτει στις πλάτες τους. Ας το αναλύσουμε λοιπόν . «ΜΟΙΡΑ» σημαίνει αυτό που έχει ειπωθεί. Η μοίρα έχει να κάνει  με το προκαθορισμένο στη ζωή μας. Και όσο κι αν προσπαθούμε η πορεία της δεν αλλάζει γιατί άλλοι αποφάσισαν την τελική πορεία μας χωρίς να μετράει η δική μας προσπάθεια για κάτι καλύτερο. Από ότι συμπεράναμε πάντα, η μοίρα είναι υπεύθυνη για τα άσχημα γεγονότα της ζωής μας. Πάντα τα αρνητικά, τα άσχημα, τα τραγικά. Σε αντίθεση για τα μέντιουμ και όσους ασχολούνται με το μεταφυσικό το πεπρωμένο αναφέρεται στην ιδέα των προκαθορισμένων γεγονότων, που έχουμε τη δυνατότητα να το αλλάξουμε αν το θελήσουμε. Και συνήθως έχει άμεση σχέση, σφραγίζει όλη μας τη ζωή από την αρχή ως το τέλος. Το χρέος του μέντιουμ είναι να βοηθήσει το άτομο να αποκρυπτογραφηθεί, να εκπληρώσει το πεπρωμένο του διώχνοντας μακριά ένα κακό μέλλον και προσδιορίζοντας ξανά τη γραμμή  της ζωής. Σύμφωνα  με την ταπεινή μου γνώμη δεν υπάρχει προδιαγραμμένο  μέλλον και ο άνθρωπος με τη θέληση του και τη βοήθεια ενός επαγγελματία μέντιουμ μπορεί να αλλάξει τη ζωή του και να βοηθηθεί  στη ροή της ενέργειας  του.

Τα μέντιουμ μπορούν να δουν τις αίτιες του προβλήματος και να δώσουν λύσεις για την επιτεύξεις των στόχων. Μπορούν να βλέπουν σαν κινηματογραφική  ταινία τη ροή της ζωής του ανθρώπου. Όταν επισκεφθείς ένα μέντιουμ και νιώθεις άσχημα ανατριχιάζεις, αγριεύεις  η έχεις πονοκέφαλο… οι αύρες σας δεν συνδέονται και πρέπει να φύγεις τρέχοντας χωρίς να κοιτάξεις πίσω. Σε αντίθεση  όταν σου προκαλεί ηρεμία  γαληνή, χαλάρωση, εμπιστοσύνη και οικειότητα  σαν να τον γνωρίζεις χρόνια τότε σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να γίνει ο μέντορας σου.

Για όλους τους αυτόκλητους σωτήρες  παραψυχολόγους ένα έχω να τονίσω. Δεν μπορείς να σώσεις κάποιον που δεν θέλει να σωθεί. Τώρα  θα σας υπογραμμίσω κάτι που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Τα «μέντιουμ» είναι μια από εκείνες  τις ανακριβείς  έννοιες στις οποίες σε όλη την ιστορία  και το πέρασμα των χρόνων ποτέ  δεν μπορέσαμε να συμφωνήσουμε. Όπως επίσης ότι ένα μέντιουμ μπορεί να δώσει λύσεις  σε όλα τα προβλήματα σας μέσα  σε είκοσι τέσσερις ώρες  με μαγικό τρόπο. Το μόνο που θέλει είναι τα χρήματα σας να αλλάξουν τσέπη. Αυτά λοιπόν για το θαυμαστό κόσμο της παραψυχολογίας και των μέντιουμ, αλλά και όλων των σκοτεινών φάσεων της ζωής μας.  Γένοιτο…

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :