Γούρια – Φυλαχτά

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Γούρια  - Καλοτυχιά  -  Φυλαχτά

Τα γούρια  και τα φυλαχτά είναι ένας βασικός τρόπος και απαράβατος συμπαντικός κανόνας για να εκδηλώνει  ο καθένας μας την πίστη του στην τύχη του.

Αν  πιστεύετε   θεωρείτε την καλοτυχία ως κάτι… τυχαίο  «μάνα εξ ουρανού», «Δώρο θεού»  καιρός να αλλάξετε γνώμη. Αφήστε στην άκρη τις δικαιολογίες και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και την ευθύνη μιας καλότυχης ζωής.

Δεν ήταν  γραφτό  μου, να λέμε  για  να δικαιολογήσουμε τις αποτυχίες μας η τις λάθος  επιλογές μας. Ιδέα σου, θα σας απαντήσω εγώ με το χέρι στην καρδιά. Στην ουσία δεν το ήθελες αρκετά  η δεν το οραματίστηκες με το σωστό τρόπο. Και φυσικά δεν χρησιμοποιήσατε τα ανάλογα γούρια – κουτιά ευχών πουγκιά τύχης και άλλα αντικείμενα με βαθύτερο νόημα τα οποία κατασκευάζονται και ενεργοποιούνται για τον καθένα μας ξεχωριστά και μας βοηθούν  να προσελκύσουμε ότι θέλουμε στη ζωή μας. Αν φτιαχτούν σωστά , άλλα και ο τρόπος που εκφράζουμε τις ευχές μας στη νοητή σφαίρα είναι οι κυριότεροι  παράγοντες για την ευτυχή έκβαση των επιθυμιών μας. Τα γούρια  και τα φυλαχτά είναι ένας βασικός τρόπος και απαράβατος συμπαντικός κανόνας για να εκδηλώνει  ο καθένας μας την πίστη του στην τύχη του. Όμως  δεν πρέπει  να ξεχνάμε ότι τα  γούρια  και τα φυλαχτά , όλα αυτά  τα κοινά τις περισσότερες φορές αντικείμενα , αποκτούν νόημα και τη δύναμη  που τους δίνει το μέντιουμ κατασκευαστής τους σε συνδυασμό  με το νόημα που τους δίνει ο αντίστοιχος παραλήπτης. Προσοχή είναι φτιαγμένα στα μετρά του ανθρώπου για τον οποίο προορίζονται αλλά δεν είναι μόδα και δεν πρέπει να επιδεικνύεται σε κανέναν. Σαν ένα είδος  πνευματικής  χιονοστιβάδας, το  φυλαχτό αποθηκεύει τις θετικές ενέργειες  του σύμπαντος που θα βοηθήσουν στην θετική έκβαση της υπόθεσης  που μας απασχολεί. Πάντα ενεργοποιείται  όταν το φοράμε η το έχουμε μαζί μας. Στην ουσία  κρατώντας η μεταφέροντας το, δεχόμαστε δονήσεις καλοτυχίας, που θα μας κάνουν πιο σίγουρους και πιο αισιόδοξους εκπέμποντας  θετικές δονήσεις στο σύμπαν. Και φυσικά  πρέπει πάντα να ευχαριστούμε το σύμπαν που λαμβάνει τα μηνύματα μας και μας απαντάει άμεσα. Όμως καλό θα ήταν να καταλάβετε τι πραγματικά χρειάζεστε και σας είναι χρήσιμο για την πνευματική σας πρόοδο. Σας τονίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι συμβατά με εσάς και που θέλετε στα αλήθεια. Και υπάρχουν πολλά  πράγματα που δεν τα χρειαζόμαστε. Οι στόχοι μας πρέπει να είναι ξεκάθαροι. Πρέπει να αναζητείτε  ένα ταίριασμα νου και καρδίας. Με άλλα λόγια αυτό που θέλετε σας καταπραΰνει και σας κάνει να νιώθετε όμορφα και γαλήνια. Σε αυτό το σημείο  πείτε στον εαυτό σας  «Λοιπόν  ξέρω  ξεκάθαρα  τι θέλω». Όταν βρείτε αυτό που θέλετε , θα το καταλάβετε.

Τα συναισθήματα σας σας  ενημερώνουν,  κάθε στιγμή για το αν  επιτρέπετε τη σύνδεση με τον πραγματικό  εαυτό σας η όχι. Όταν  επιτρέπεται τη σύνδεση, ακμάζετε . Όταν δεν επιτρέπετε τη σύνδεση δεν ακμάζετε.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :