Κρύσταλλοι – Κρύσταλλος της Σκέψης

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Κρύσταλλοι - Κρύσταλλος της Σκέψης

Κρύσταλλοι – Κρύσταλλος της Σκέψης

Όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο με κρυστάλλους και ημιπολύτιμες  πέτρες , νιώθεις  σαν να έχεις  βρεθεί στη σπηλιά των θησαυρών  από το παραμύθι του Αλαντίν . Είναι συναρπαστικό  αν σκεφτείς ότι έχουν βγει μέσα από τη γη  και ότι προέρχονται απ’ όλα τα μέρη του κόσμου. Πάντοτε οι άνθρωποι εκτιμούσαν τους κρυστάλλους και τις ημιπολύτιμες πέτρες , όχι μόνο για την ομορφιά και το σχήμα τους, αλλά και για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Από τη Λίθινη Εποχή,  οι άνθρωποι πίστευαν πως κάποιοι κρύσταλλοι έχουν υπερφυσικές  δυνάμεις . Για παράδειγμα, οι αρχαίοι  Κινέζοι πίστευαν πως ο νεφρίτης  μπορεί να δώσει ζωή αλλά και να διατηρήσει τα πτώματα  των νέκρων. Έτσι, έκλειναν τους εξέχοντες νεκρούς τους σε στολές φτιαγμένες από αυτόν τον  λίθο. Το εκπληκτικό με τους κρυστάλλους είναι πως εκπέμπουν τις ενέργειες τους οτιδήποτε κι αν τους κάνετε  έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι πως ο κρύσταλλος πραγματικά θα σας δώσει την δύναμη  του όταν τη χρειάζεστε. Δεν υπάρχει λόγος να τον κουνάτε  πέρα-δώθε ή να κάνετε παράξενες  «τελετές», το μόνο που χρειάζεται είναι να τον έχετε κοντά σας. Η παράδοση της συσχέτισης τουλάχιστον ενός κρυστάλλου με το κάθε ζώδιο έχει εφαρμογή  από τον 1ο μ.Χ. αιώνα.

Ζώδιο Πετράδι
Κριός Διαμάντι, Ρουμπινί
Ταύρος Σμαράγδι, Ζαφείρι
Δίδυμοι Αχάτης , Ίασπις
Καρκίνος Φεγγαρόπετρα, Οπάλιο
Λέων Ροζ Χαλαζίας, Τουρμαλίνη
Παρθένος Καρνεόλης , Νεφρίτης
Ζυγός Ζαφείρι , Λαζούλι
Σκορπιός Γρανίτης , Ρουμπινί
Τοξότης Τουρκουάζ, Τοπάζι
Αιγόκερος Μαλαχίτης , Ρουμπίνι
Υδροχόος Αλεξανδρίτης, Τουρκουάζ
Ιχθείς Ακουαμαρίνα, Αμέθυστος

Σ’ αυτό το σημείο θα σας παρουσιάσω  το βασιλιά τους  «Τον Κρύσταλλο της Σκέψης». Οι φωτισμένες ότι οι κρύσταλλοι είχαν τη δύναμη να μεταφέρουν και να υποβάλλουν τις σκέψεις τους στο άτομο που επιθυμούσαν. Επίσης στην Πανσέληνο  τον χρησιμοποιούσαν για να τους φέρει ευτυχία, καλοτυχιά, χρήματα, γάμο… Πάνω από όλα όμως ήταν ένα δυνατό φυλαχτό. Ένα φυλαχτό που προστάτευε από την αρνητική ενέργεια και πολλαπλασίαζε την ενέργεια και την δύναμη της μάγισσας. Ο κρύσταλλος της σκέψης είναι ένα ζωντανό πλάσμα. Έχει τη δική του ψυχή κι ενέργεια. Ακόμη πίστευαν πως ο κρύσταλλος  είναι αυτός που επιλεγεί τη μάγισσα και σε ποια χεριά θέλει να πέσει. Η φωτισμένη με τη σειρά της του συμπεριφέρεται σαν παιδί της. Του μιλάει με αγάπη και το ακουμπά κατάσαρκα στο στέρνο της για να ανταλλάξουν ενέργειες . Όταν θέλετε να διαλογιστείτε , μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας πάνω στον κρύσταλλο της σκέψης  ή στις λάμψεις που εξαπολύει όταν τον χτυπάει ο ήλιος. Η συμβουλή μου είναι ότι για να τα καταφέρετε πρέπει να τα πιστεύετε και να δείτε τις απεριόριστες δυνάμεις που θα  έρθουν μαγικά να σας υπηρετήσουν!!!

Οι ευλογημένοι κρύσταλλοι φέρνουν επίσης τύχη και γαληνή σε οποιοδήποτε ταραγμένο και με αρνητική ενέργεια  πλημμυρισμένο  σπιτικό  ή επαγγελματικό χώρο. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει όταν χρησιμοποιούμε τους κρυστάλλους να ανάβουμε γύρω τους και έξι κεράκια άσπρα. Το φως των κεριών έχει τη δύναμη να διώχνει μακριά κάθε σκοτεινό και κακόβουλο  πνεύμα . Όλοι ξέρουμε ότι η παρουσία πονηρών πνευμάτων έχει ως αποτέλεσμα η τύχη να μένει στάσιμη, κάθε προσπάθεια να πέφτει στο κενό και όλοι οι δρόμοι να οδηγούν σε αδιέξοδο. Σε κανέναν δεν αξίζει να πονά  γι’ αυτό ας αφεθούμε στη θεραπευτική δύναμη των κρυστάλλων.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :