Επαναφορά Προσώπου

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Επαναφορά Προσώπου

Και πάλι μαζί , Για πάντα μαζί

Απογοητεύομαι  όταν βλέπω όμορφους και χαρισματικούς ανθρώπους εμφανισιακά και ως προσωπικότητες  να εγκαταλείπονται από το άλλο τους μισό. Και όταν το ταίρι τους εξαφανίζεται από τη ζωή τους,  χάνουν το νόημα της  ύπαρξης τους και η απουσία του είναι περισσότερο αβάσταχτη από όσο μπορούν να φανταστούν. Όλες οι σχέσεις ανεξάρτητα  αν υπάρχουν ακόμη , ή έχουν τελειώσει ήταν ένα μάθημα ζωής για μας. Κάτι κερδίσαμε και κάτι χάσαμε. Το άσχημο είναι πως δεν είμαστε πάντα τόσο δυνατοί για να αντέξουμε και να δεχτούμε πως κάποιοι άνθρωποι δεν ήταν γραφτό να μείνουν για πάντα στη ζωή μας. Ως άνθρωποι έχουμε την τάση να ερωτευόμαστε και να δενόμαστε πολύ ευκολά , κι όταν το  άτομο που νομίζαμε ότι θα μείνει για πάντα μαζί μας φεύγει, τότε καταρρέουμε. Θυμώνουμε και τα βάζουμε με τον εαυτό μας που αφήσαμε ελευθέρα τα συναισθήματα  μας. Σε αυτήν την κατάσταση έρχονται οι άνθρωποι στο γραφείο μας και μας ζητούν  να αναλάβουμε την επαναφορά του αγαπημένου τους  προσώπου μέσω πνευματιστικών εργασιών. Εγγυημένα αποτελέσματα!!!

Ξόρκια για την Επαναφορά προσώπου

Όπως κάθε μαγική εργασία  έτσι και τα ξόρκια για την  επαναφορά προσώπου, ρίζωμα αγάπης και υποταγή έχουν  ορισμένους  κανόνες για  να έχουν  επιτυχία  δηλαδή να πιάσουν και να έχουν  εγγυημένα  αποτελέσματα διάρκειας που δεν καίγονται.

1) Πρώτα από όλα χρειάζεται επιθυμία δυνατή και ξεκάθαρη. Να έχουμε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλουμε να συμβεί και να κάνουμε  focus  σε αυτό. Μια μπερδεμένη επιθυμία δεν πραγματοποιείται ποτέ.

2) Όταν κάνουμε ένα  ξόρκι  πρέπει να έχουμε  πιστή στο αποτέλεσμα. Να βλέπουμε και να νιώθουμε, ότι έχει πραγματοποιηθεί το ξόρκι  πρώτα  στη νοητή μας σφαίρα και έπειτα θα το δούμε να συμβαίνει στην πραγματική μας ζωή.

3) Τα υλικά μαγείας μας να είναι αυθεντικά και κορυφαίας ποιότητας. Όλα είναι δοκιμασμένα και 100%  χειροποίητα  από Αίγυπτο και Τουρκιά. Χρησιμοποιούμε τα καλυτέρα και τα πιο δυνατά. Όλα μας τα προϊόντα μαγείας είναι κατασκευασμένα από ανά υλικά  διαβασμένα  και ενεργοποιημένα στις κατάλληλες μέρες και ώρες  για να σας βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα που έχετε!!!

4) Υπάρχουν  συγκεκριμένες πλανητικές ημέρες και ώρες που αρχίζουμε τη μαγική εργασία μας. Πιο συγκεκριμένα τα  ερωτικά  ξόρκια ξεκινούν Παρασκευή, την ημέρα  που η Αφροδίτη η θεά του ερωτά , μπορούσε να προσφέρει τη βοήθεια της και πάντα στη γέμιση , αφού η ενέργεια της σελήνης που μεγάλωνε προσθετέ δύναμη στο ξόρκι.

Τα ερωτικά ξόρκια ή εκείνα που θα μας φέρουν χρήματα , υγεία , γαλήνη ή οτιδήποτε καλό, ξαστρίζουμε τα υλικά μας και ξεκινάμε τις ημέρες που η Σελήνη γεμίζει (Γέμιση). Αντίθετα τα ξόρκια που κάνουμε για να διώξουμε κάτι ή για να κάνουμε επιθετικό ξόρκι, ξαστρίζουμε και ξεκινάμε όταν η Σελήνη  αδειάζει (Χάση).

5) Όταν κάνουμε ένα ξόρκι θα πρέπει να το πιστεύουμε και  να το σεβόμαστε απολυτά με όλη μας την  καρδιά. Το ξόρκι θα αποτύχει σιγουρά όταν γίνεται με αμφιβολία και μειωμένη πίστη. Καλυτέρα  να κάνουμε ένα «λάθος» ξόρκι με όλη μας την καρδιά , πάρα ένα  «σωστό» ξόρκι με μισή καρδιά.

6) Όταν κάνουμε μια μαγική εργασία τη φυλάμε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Δεν το λεμέ πουθενά και το κρύβουμε από κάθε ανθρώπινο μάτι.

7) Ζητάμε αυτό που θέλουμε, κάνουμε την απαραίτητη πνευματιστική εργασία που χρειάζεται, χρησιμοποιούμε  γνήσια υλικά σε συγκεκριμένες  πλανητικές ημέρες και ώρες , τελειώνουμε και το ξεχνάμε . Το βγάζουμε εντελώς από το μυαλό μας. Δεν το σκεφτόμαστε και το αφήνουμε να λειτουργήσει  μόνο του. Όταν  το έχουμε  συνέχεια στο μυαλό μας απλά καθυστερούμε  την πραγματοποίηση του. Το εμπιστευόμαστε στο σύμπαν και στις ανώτερες  πνευματικές  δυνάμεις,  που θα μας φέρουν το αποτέλεσμα. Αυτό από μόνο του φτάνει και περισσεύει.

Υπερβολές?  Μπορεί. Όμως πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα, πριν απορρίψουμε οτιδήποτε!!

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :