Πρόβλεψη Ταρώ

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Πρόβλεψη Ταρώ

Ρίξτε τα Ταρώ

Ρίξτε τις κάρτες Ταρώ για να κάνετε πρόβλεψη και να μάθετε για την πρόοδο στα επαγγελματικά σας, το πως πάει η σχέση σας και πως είναι η υγεία σας. Να είστε συγκεντρωμένοι στο θέμα που σας απασχολεί για να είναι πιο έγκυρη η απάντηση.

Οι κάρτες ταρώ  χρησιμοποιούνται για να προβλέψουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ατόμου για το οποίο τις διαβάζουμε. Τα ταρω  διατηρούν μια ισχυρή αύρα αινιγματικότητας και μυστηρίου. Υπάρχει σύγχυση ως προς την προέλευση τους, αλλά ήταν ένα πολύ διαδεδομένο παραψυχολογικό εργαλείο από τον καιρό του Μεσαίωνα. Οι ορθότερες απόψεις δηλώνουν ότι συναντάται  στην μεσαιωνική Ευρώπη. Ωστόσο οι ρίζες της πηγαίνουν σε βάθος χρόνου φτάνοντας  μέχρι την Αρχαία Αίγυπτο. Η τράπουλα  των ταρω  έχει 78 κάρτες  κάθε μια  από τις οποίες έχει έναν αριθμό και ένα σχέδιο με διαφορετική σημασία. 

Τα Ταρω εξαρτώνται άμεσα από την ενέργεια του αναλυτή όπως ακριβώς το μαχαίρι που έχει διπλή χρήση. Ο αναλυτής πρέπει να έχει κίνητρο να βοηθήσει τον άνθρωπο και όχι να είναι  χαριστικός με σκοπό το κέρδος  Όμως αυτό δεν ισχύει  για όλα τα επαγγέλματα?

Επίσης  αναλυτής και αναλυόμενος πρέπει να γνωρίζουν τους τρόπους σωστής διατύπωσης των ερωτήσεων και  ανάγνωσης των απαντήσεων. Εκείνα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κανένα είδος ταρω δεν είναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Το θέμα είναι να βρείτε ποια σχέδια ταρω σας ταιριάζουν περισσότερο  και έπειτα να αναπτύξετε μια σχέση μαζί τους , έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε  με αυτοπεποίθηση, ευχαρίστηση και επιτυχία. Καλή σας διασκέδαση!!!  Και να θυμάστε όλα μπορούν να συμβούν  με την κατάλληλη ψυχική  δύναμη.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :