Κάρμα

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Κάρμα

Γνωρίστε το κάρμα σας.

Έχετε την αίσθηση πως διαρκώς και μάλλον μοιραία έλκετε συγκεκριμένα μοντέλα σχέσεων που σας ταλαιπωρούν; Ανακυκλώνετε συμπεριφορές και τάσεις ζωής που σας οδηγούν σε αδιέξοδα άλλα δεν μπορείτε να απαλλαγείτε απ’ αυτές;

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε ποιο είναι το κάρμα σας και πως θα μπορέσετε να αποπληρώσετε σ’ αυτή τη ζωή, προκειμένου να φτάσετε στην πνευματική και ψυχική σας ολοκλήρωση, έτσι ώστε να μην έχετε λόγο επανενσάρκωσης, αφού θα έχετε ενωθεί με τον Ανώτερο εαυτό σας.

Φεγγάρι,  μάγια  μου  ‘κανες…

Οι παραψυχολογικές –  υπερφυσικές  δυνάμεις  αφορούν  αντίληψη  και  γνώση  πέρα  των  φυσικών  ικανοτήτων  και αντιπροσωπεύουν  ένα  μεγάλο  φάσμα  τους  χωρίς  περιορισμούς. Για να το καταλάβουμε καλυτέρα  ας τις παρομοιάσουμε  με έναν διακόπτη. Ορισμένοι  άνθρωποι  γεννιούνται  με ενεργοποιημένο  στο «on»  αυτόν τον διακόπτη ενώ άλλοι  πρέπει να εξασκηθούν πολύ για να ξυπνήσουν  την «έκτη αίσθηση». Οι «ψυχικοί»  άνθρωποι  είναι συντονισμένοι με έναν κόσμο  αόρατο, μαγικό, φανταστικό ραντισμένο με χρυσόσκονη. Έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν  φαντάσματα, πνεύματα, οντότητες αύρες , και να ξέρουν τα πάντα  για τους  άλλους  χωρίς  καν να έχουν ανοίξει το στόμα τους. Το πιο ενδιαφέρον  είναι ότι η επιστήμη  αφού επί αιώνες  χλεύασε αυτές τις ιδέες και κατηγόρησε  ως  απατεώνες  τους  ενδιάμεσους  (μέντιουμ)  αρχίζει  τελικά να  συμφωνεί  και να ανακαλύπτει  πως όλοι είμαστε συνδεδεμένοι  μέσω των ενεργειακών μας πεδίων.

Δεν πρέπει  όμως  να ξεχνάμε  πως η αύρα μας είναι ένας μεταφυσικός  μαγνήτης .Ρουφάει  συναισθήματα  και σκέψεις από τα όποια άλλα είναι θετικά  και άλλα αρνητικά  για εμάς τους αποδέκτες. Νιώθουμε  όμορφα όταν δεχόμαστε ισορροπημένες και ευχάριστες  εμπειρίες  στην αύρα μας, άλλα  νιώθουμε ψυχικά εξουθενωμένοι με τους ανθρώπους «βαμπίρ». Μερικές φορές μπορεί να νιώθουμε ότι  μας έχουν κλέψει  τη συναισθηματική ενέργεια μας , αφήνοντας  μας άδειο σακί ,αναζητώντας να πάρουν αγάπη , φροντίδα και προσοχή.

Όσοι περνούν πολύ χρόνο με άλλους  ανθρώπους  πρέπει να μάθουν να  δημιουργούν  ασπίδα  και  ψυχικής  άμυνας  από αρνητικές  επιρροές   η  από εισβολή βλαβερών ψυχικών καταστάσεων.

Τα μέντιουμ τα όποια έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων  έχουν πάντα πνεύματα οδηγούς που ενεργούν ως φύλακες. Όταν αρχίζετε να δουλεύετε πάνω στις παραψυχολογικές σας ικανότητες  θα πρέπει να είστε εσείς φύλακας του εαυτού σας .Και  ένα κακό  ζηλόφθονο πνεύμα  μπορεί να προσποιείται  ότι είναι ο φύλακας  ΑΓΓΕΛΟΣ σας , ακριβώς όπως υπάρχουν  άνθρωποι  στη γη διπρόσωποι να υποκρίνονται ότι είναι κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι. Μάλιστα  δεν είναι λίγες οι φορές που ένας ζηλιάρης άνθρωπος καταλήγει  στη μαγεία με σκοπό να καταστρέψει την ευτυχία του άλλου. Όποιος έχει μορφή πνεύματος δεν εγγυάται  ότι έχει και τις καλύτερες διαθέσεις. Πρέπει να μάθετε να καταλαβαίνετε  την ομοιότητα και τη διαφορά.

Ο πιο απλός και διαδεδομένος  τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να ρωτάτε αν η προέλευση του πνεύματος είναι θεϊκή. Ρωτήστε το 3  συνεχόμενες  φορές με καθαρή και σταθερή φωνή. Ο νόμος των πνευμάτων ορίζει ότι θα σας πει την αλήθεια  στην τρίτη απάντηση του. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχάσετε ποτέ ότι έχετε πολύ περισσότερη δύναμη από ότι νομίζετε. Εσείς είστε ο σεναριογράφος της ζωή σας και μπορείτε  να γράφετε ότι σενάριο θέλετε. Οι  ικανότητες σας είναι απεριόριστες .Με την ελπίδα να βρείτε  κάποτε  μια ψυχή που θα είναι πρόθυμη, να σας φιλοξενήσει και συμβατή δότης συναισθημάτων με σας.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :