Έλεγχος του Νου

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Έλεγχος του Νου

Στην εποχή μας κυριαρχεί το άγχος, το στρες και οι γρήγοροι ρυθμοί της κοινωνίας. Ο άνθρωπος είναι αναγκασμένος να τρέχει για να προλάβει τη ζωή. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να χαλαρώνουμε σωστά, να σκεφτόμαστε θετικά και να ελέγχουμε τις σκέψεις μας με τον Έλεγχος του Νου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας ναι να ζούμε ευτυχισμένοι και σε αρμονία με τη φύση.

Όλα λοιπόν ξεκινάνε από τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Όπως το φυσικό μας σώμα χρειάζεται καθαριότητα, τάξη, εξάσκηση και τροφή έτσι και το νοητικό έχει ανάγκη από τα ίδια για να είναι υγιές. Επίσης χρειάζεται έλεγχος του νου. Ελέγχω το νου σημαίνει τον δυναμώνω και τον χρησιμοποιώ σαν πολύτιμο εργαλείο, αφού τέτοιο είναι για τον άνθρωπο.

Μέντιουμ  είναι το άτομο  εκείνο που διαθέτει ισχυρό  προσωπικό  μαγνητισμό  η  όπως  λέμε πιο απλά τη λεγόμενη αύρα  και βρίσκεται στην υψηλή ταχύτητα του αστρικού  σώματος. Η  λέξη μέντιουμ προέρχεται  από την αγγλική λέξη «mediator» και σημαίνει  μεσολαβητής  μεταξύ του φυσικού και πνευματικού κόσμου. Το μέντιουμ έχει τη δυνατότητα και τις ψυχικές δυνάμεις  να μαζεύει πληροφορίες με την έμφυτη ικανότητα του, να τις αξιοποιεί και να βγάζει συμπεράσματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους  να διορθώσουν το μέλλον τους.

Τα μέντιουμ μπορούν να δουν τις αίτιες του προβλήματος και να δώσουν λύσεις για την επιτεύξεις των στόχων. Μπορούν να βλέπουν σαν κινηματογραφική  ταινία τη ροή της ζωής του ανθρώπου. Όταν επισκεφθείς ένα μέντιουμ και νιώθεις άσχημα ανατριχιάζεις, αγριεύεις  η έχεις πονοκέφαλο… οι αύρες σας δεν συνδέονται και πρέπει να φύγεις τρέχοντας χωρίς να κοιτάξεις πίσω. Σε αντίθεση  όταν σου προκαλεί ηρεμία  γαληνή, χαλάρωση, εμπιστοσύνη και οικειότητα  σαν να τον γνωρίζεις χρόνια τότε σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να γίνει ο μέντορας σου.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :