Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Υπηρεσίες

Δείτε τις υπηρεσίες του Μέντιουμ Άρτεμις και μάθετε περισσότερα για τον κόσμο της Αστρολογίας και των Μέντιουμ.

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Κάρτες - Τράπουλες (Χαρτομαντεία)

Μία από τις πολλές μεθόδους μαντικής είναι και η χαρτομαντεία, που προβλέπει το μέλλον με το ρίξιμο των χαρτιών της τράπουλας ταρώ, προέρχεται από την αστρολογία και ανάγεται χρονικά τουλάχιστον στον ΙΖ’ αιώνα (αν όχι και πολύ παλαιότερα). Ήδη από τότε τη μορφή αυτή της μαντείας την ασκούσαν κυρίως γυναίκες κάτι που ισχύει μέχρι και τις ημέρες μας.

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Τάλισμαν

Ανέκαθεν ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε τάλισμαν ή αλλιώς φυλακτά, γούρια ή χαϊμαλιά, τα οποία θεωρούνταν ως αντικείμενα με ιδιαίτερες δυνάμεις, ικανά να διευκολύνουν τη ζωή του. Από τη μακρινή προϊστορική εποχή μέχρι και τις μέρες μας και σε κάθε πολιτισμό, η παρουσία ιερών αντικειμένων που δρουν ως φορείς συγκεκριμένων ενεργειών αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός. 

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Αριθμολογία

Η ιστορία των αριθμών είναι τόσο παλιά όσο και η ιστορία της γραφής. Η αριθμολογία έβρισκε εφαρμογές στην αρχαία Ελλάδα, στη Ρώμη, την Αίγυπτο και την Κίνα. Βρίσκουμε επίσης κάποια ίχνη της στα αρχαία βιβλία της σοφίας, όπως εκείνα της εβραϊκής Καββάλας. Γραπτές μαρτυρίες δείχνουν ότι η αριθμολογία εφαρμόζεται εδώ και πάνω από δέκα χιλιάδες χρόνια.

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Φυλαχτά

Το φυλαχτό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέσα με τα οποία επιδιώκεται άλλοτε η αποτροπή και πρόληψη κακού και άλλοτε η επίτευξη αγαθού και ευδαιμονίας. Φυλαχτά που προστατεύουν από αρνητικές δυνάμεις. Φυλαχτά για επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες. Φυλαχτά για ψυχική ηρεμία και καλή τύχη. Φυλαχτά για αισθηματικές επιτυχίες

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Γούρια

Τα γούρια είναι αντικείμενα που έχουν φτιαχτεί με σκοπό την καλοτυχία σε αυτόν που το φορά.

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Η Δύναμη του Σύμπαντος

Ο «κόσμος» δεν είναι τίποτα άλλο από μια αντανάκλαση της εσωτερικής μας ύπαρξης, των σκέψεων, συναισθημάτων, πεποιθήσεων, επιθυμιών μας. Ο Τζον Γουϊλερ, καθηγητής φυσικής στο Πρίνστον, υποστηρίζει ότι ζούμε σε αυτό, που εκείνος αποκαλεί, το “συμμετοχικό Σύμπαν”. Αντί να θεωρούμε το σύμπαν σαν κάτι που έχει ήδη δημιουργηθεί και εμείς «ξεφυτρώσαμε» μες την μέση και μας συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δρ Γουϊλερ προτείνει την ιδέα ότι το σύμπαν μας, είναι το αποτέλεσμα των πράξεών μας.

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Κρυσταλλομαντεία - Σφαιρομαντεία

Η Κρυσταλλομαντεία είναι μια μαντική τέχνη, η οποία προβλέπει τα μελλούμενα με τη βοήθεια των κρυστάλλων. Το σχήμα των κρυστάλλων που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως σφαιρικό. Ο μάντης, εστιάζει την προσοχή του στην κρυστάλλινη σφαίρα και “βλέπει” το μέλλον του ενδιαφερόμενου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα είδος διόρασης. Αυτά που “βλέπει” ο μάντης μέσα από την κρυστάλλινη σφαίρα, δεν είναι εικόνες με τη μορφή φωτογραφίας ή κινηματογραφικής ταινίας, είναι εικόνες που φαίνονται μόνο με τα μάτια της ψυχής.

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Ψυχική προστασία

Φανταστείτε ότι η αύρα σας είναι ένας μεταφυσικός μαγνήτης. Προσελκύει συναισθήματα και σκέψεις από τα οποία άλλα είναι ευεργετικά και άλλα λιγότερα αρμονικά. Χαιρόμαστε και απορροφούμε τις απολαυστικές εμπειρίες στην αύρα μας, αλλά έχουμε προβλήματα στο να επεξεργαστούμε τις δύσκολες εμπειρίες. Μερικές φορές μπορεί να νιώθουμε σαν να έχει κολλήσει κάτι επάνω μας ή σαν να μας “ξεζουμίζουν” όταν είμαστε μαζί με κάποιον που χρειάζεται έντονα συναισθηματική βοήθεια ή έχει τάση να ελέγχει τους άλλους.

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Έλεγχος του Νου

Στην εποχή μας κυριαρχεί το άγχος, το στρες και οι γρήγοροι ρυθμοί της κοινωνίας. Ο άνθρωπος είναι αναγκασμένος να τρέχει για να προλάβει τη ζωή. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να χαλαρώνουμε σωστά, να σκεφτόμαστε θετικά και να ελέγχουμε τις σκέψεις μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας ναι να ζούμε ευτυχισμένοι και σε αρμονία με τη φύση. Όλα λοιπόν ξεκινάνε από τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Όπως το φυσικό μας σώμα χρειάζεται καθαριότητα, τάξη, εξάσκηση και τροφή έτσι και το νοητικό έχει ανάγκη από τα ίδια για να είναι υγιές.

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Έλεγχος συναισθήματος

Έλεγχος Συναισθήματος

Ο έλεγχος του συναισθήματος σας επιτρέπει να ανακουφιστείτε από συναισθηματικές εντάσεις, ψυχοσωματικά προβλήματα, αυτοπεριορισμούς. Αν θέλετε φυσικούς, μη ιατρικούς ή μη φαρμακευτικούς τρόπους για να αντιμετωπίζεται έντονα αρνητικά συναισθήματα, σωματικά προβλήματα (ενοχλήσεις, πόνους, περιορισμούς) που φαίνεται να σχετίζονται με “ψυχολογικά” – συναισθηματικά ζητήματα, αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές τότε μπορώ να σας προσφέρω αυτό ακριβώς που ζητάτε.

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Απομάκρυνση ανεπιθύμητων προσώπων

Απομάκρυνση ανεπιθύμητων προσώπων​

Βαμπίρ ενέργειας και πως με τη βοήθεια μου θα τα αποφύγετε! Ακούγεται κάπως ανατριχιαστικό αλλά συμβαίνει… Ορισμένοι άνθρωποι, αθέλητα και ασυναίσθητα απορροφούν την ενέργεια των συνανθρώπων τους, αποστραγγίζουν τη ζωτικότητα τους, τους κάνουν να αισθάνονται άκεφοι και εξαντλημένοι και αυτό εκδηλώνεται και στην αύρα τους που συστέλλεται αποκτά μουντά και θαμπά χρώματα, χάνει την κινητικότητα της κι απλώς μετά από την όλη διαδικασία, εκείνοι αισθάνονται μια χαρά και οι άλλοι λιώμα. Ήρθε η ώρα να τους απομακρύνεται μια για πάντα από τη ζωή σας για να μη συνεχίσετε να υποφέρετε άλλο!!!

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Κάρμα

Έχετε την αίσθηση πως διαρκώς και μάλλον μοιραία έλκετε συγκεκριμένα μοντέλα σχέσεων που σας ταλαιπωρούν; Ανακυκλώνετε συμπεριφορές και τάσεις ζωής που σας οδηγούν σε αδιέξοδα άλλα δεν μπορείτε να απαλλαγείτε απ’ αυτές; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε ποιό είναι το κάρμα σας και πως θα μπορέσετε να αποπληρώσετε σ’ αυτή τη ζωή, προκειμένου να φτάσετε στην πνευματική και ψυχική σας ολοκλήρωση, έτσι ώστε να μην έχετε λόγο επανενσάρκωσης, αφού θα έχετε ενωθεί με τον Ανώτερο εαυτό σας.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :