Έλεγχος Συναισθήματος

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Έλεγχος Συναισθήματος

Ο έλεγχος του συναισθήματος σας επιτρέπει να ανακουφιστείτε από συναισθηματικές εντάσεις, ψυχοσωματικά προβλήματα, αυτοπεριορισμούς.

Αν θέλετε φυσικούς, μη ιατρικούς ή μη φαρμακευτικούς τρόπους για να αντιμετωπίζεται έντονα αρνητικά συναισθήματα, σωματικά προβλήματα (ενοχλήσεις, πόνους, περιορισμούς) που φαίνεται να σχετίζονται με “ψυχολογικά” – συναισθηματικά ζητήματα, αυτοπεριοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές τότε μπορώ να σας προσφέρω αυτό ακριβώς που ζητάτε.

Έλεγχος Συναισθήματος

Μέντιουμ  είναι το άτομο  εκείνο που διαθέτει ισχυρό  προσωπικό  μαγνητισμό  η  όπως  λέμε πιο απλά τη λεγόμενη αύρα  και βρίσκεται στην υψηλή ταχύτητα του αστρικού  σώματος. Η  λέξη μέντιουμ προέρχεται  από την αγγλική λέξη «mediator» και σημαίνει  μεσολαβητής  μεταξύ του φυσικού και πνευματικού κόσμου. Το μέντιουμ έχει τη δυνατότητα και τις ψυχικές δυνάμεις  να μαζεύει πληροφορίες με την έμφυτη ικανότητα του, να τις αξιοποιεί και να βγάζει συμπεράσματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους  να διορθώσουν το μέλλον τους.

Τα μέντιουμ μπορούν να δουν τις αίτιες του προβλήματος και να δώσουν λύσεις για την επιτεύξεις των στόχων. Μπορούν να βλέπουν σαν κινηματογραφική  ταινία τη ροή της ζωής του ανθρώπου. Όταν επισκεφθείς ένα μέντιουμ και νιώθεις άσχημα ανατριχιάζεις, αγριεύεις  η έχεις πονοκέφαλο… οι αύρες σας δεν συνδέονται και πρέπει να φύγεις τρέχοντας χωρίς να κοιτάξεις πίσω. Σε αντίθεση  όταν σου προκαλεί ηρεμία  γαληνή, χαλάρωση, εμπιστοσύνη και οικειότητα  σαν να τον γνωρίζεις χρόνια τότε σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να γίνει ο μέντορας σου.

Η Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστέλα του Πειραιά, είναι Μικρασιατικής καταγωγής και ποιό συγκεκριμένα η μητέρα της από τη Σμύρνη και ο πατέρας της από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ κάνει συνεχή ταξίδια στην Αίγυπτο και την Κωνσταντινούπολη.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :