Μέντιουμ – Μαγεία. Ζήσε ότι ονειρεύεσαι!

 

Μέντιουμ - Μαγεία. Ζήσε ότι ονειρεύεσαι

Μέντιουμ… Σύμπαν. Τεχνικά τα γεγονότα  συμβαίνουν επειδή εμείς  τα προκαλούμε η έτσι κι αλλιώς θα συμβούν. 

Αναρωτιέμαι… Πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχα απορρίψει την ψυχολογία για να αφοσιωθώ ψυχή και σώματι με την παραψυχολογία, τον αποκρυφισμό και φυσικά με την πρόβλεψη.

  1. Η σωστή πρόβλεψη σε τι χρησιμεύει;

Όταν ξεκίνησα τις μεθόδους πρόβλεψης  (χαρτομαντεία, ρούνους, καφεμαντεία) θεωρούσα πως η σωστή πρόβλεψη είναι το Παν για να κάνουν οι άνθρωποι καλύτερες επιλογές στη ζωή τους.

  1. Έχει αποτέλεσμα η πρόβλεψη εκ των υστέρων;

Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν χαρακτηρίζεται από καθαρό πνεύμα και καθαρή ψυχή. Πολλές φορές, αν και τα γεγονότα δικαίωναν τα λεγόμενα μου, οι άνθρωποι είχαν κάνει ήδη τις δίκες τους επιλογές όπως ήθελαν με βάση τη νοοτροπία τους. Ίσως το μόνο που μπορώ να προσφέρω στους ανθρώπους είναι να είμαι κοντά τους όταν με χρειάζονται. Κανόνας απαράβατος, δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον που δε το θέλει…

  1. Άρα, τα μέντιουμ υπάρχουν απλά για να υπάρχουν;

Όχι βέβαια. Πόσα πράγματά θα είχαμε κάνει,  πόσες δημιουργικές ώρες χάνονται απασχολώντας το μυαλό μας με το πώς θα ισιώσουμε αυτά που θεωρούμε στραβά. Η πρόβλεψη έχει  πολύ μεγάλη σημασία  για την ποιότητα της ζωής του καθενός μας. Όσον αφορά εμένα, είμαι σίγουρη ότι όταν κάνω την πρόβλεψη  μου ανοίγει μπροστά μου διάπλατα το κανάλι για όλα τα καλά που θα μπορούσαν να μου συμβούν

  1. Τι είναι τα παραψυχολογικά εργαλεία;

Παραψυχολογικό εργαλείο είναι ένα αντικείμενο η μια πρακτική που μας βοηθά να δημιουργήσουμε μια ισχυρή σύνδεση με τη διαίσθηση μας και με τα πνευματικά  βασίλεια.

  1. Κάτι δηλαδή σαν φύλακας – άγγελος;

Δεν υπάρχει σύγκριση καν. Η βοήθεια των αγγέλων βρίσκεται παντού γύρω μας, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να τη ζητήσουμε. Υπάρχουν φορές οπού παίρνουμε  αγγελική βοήθεια χωρίς να την έχουμε ζητήσει.

  1. Τι σημαίνει αυτό;

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αγγελικής επέμβασης, συνήθως σε δραματικές περιστάσεις χωρίς να αποκλείουμε το γεγονός ότι οι άγγελοι μπορεί επίσης να εμφανιστούν σε λιγότερο απειλητικές περιστάσεις.

  1. Ο κύκλος της ζωής εξαρτάται από τον αποκρυφισμό;

Ένα θα σας τονίσω μετρά από τόσα χρονιά πείρας και αφοσίωσης στον κόσμο της μεταφυσικής. Ποτέ δεν αφήνουμε την τύχη μας στην ΤΥΧΗ. Πάντα πρέπει  να την ενεργοποιούμε χωρίς να εννοώ  λαγοπόδαρο η κοκαλάκι νυχτερίδας για να βγει αλώβητος κάποιος από μια δύσκολη κατάσταση.

  1. Το χάρισμα της διορατικότητας είναι από τη φύση; Αλήθεια από πού προέρχεται;

Η διορατικότητα είναι μια δύναμη που σου δίνει ο θεός, το συμπάν, μια ανώτερη δύναμη. Δεν υπάρχει πως και γιατί. Κάνεις δεν μπορεί να εξηγήσει τον τρόπο που έρχονται οι εικόνες,  η ικανότητα να προβλέπω την έκβαση των πράγματων, να αντιλαμβάνομαι από το παρόν τι θα συμβεί στο μέλλον.

  1. Αφού βλέπεις το μέλλον, ξέρεις ακριβώς τι θα γίνει και στη δική σου ζωή;

Στην περίπτωση των μέντιουμ, τα πράγματά είναι πιο δύσκολα. Σε ότι αφορά εμένα οι προβλέψεις γίνονται πιο δύσκολα. Σε μικρή ηλικία  και πριν αποδεχτώ το χάρισμα δεν ήξερα πάντα τι ακριβώς θα συμβεί, αλλά ότι κάτι θα συμβεί. Μεγαλώνοντας οι εικόνες καθάρισαν και όλα έγιναν τόσο ορατά σαν να διάβαζα ένα βιβλίο .

  1. Υπάρχουν κάποιες ενέργειες που μπορούν να μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας;

Φυσικά όμως πρέπει να ακολουθήσουμε  κάποια βήματα:

α) Να  χρησιμοποιούμε θετικές  λέξεις όπως  (μπορώ) , (είναι δυνατόν), (θα πέτυχω).

β)  Στις συζητήσεις μας να παραβλέπουμε τις αρνητικές μας σκέψεις και να τις αντικαταστήσουμε με εποικοδομητικές θετικές.

γ)  Πρέπει να συναναστρεφόμαστε με άτομα που σκέφτονται θετικά και να διώξουμε μακριά τους τοξικούς. Σκεφτείτε  θετικά και αναμένετε μόνο θετικά αποτελέσματα, ακόμη και αν οι συνθήκες της ζωής σας δεν είναι όπως επιθυμείτε. Η πνευματική στάση σας θα επηρεάσει τη ζωή σας και τις συνθήκες και θα τις αλλάξει αναλόγως.

Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!  Και να θυμάστε, όλα μπορούν να συμβούν με την κατάλληλη ψυχική δύναμη!!!