Ψυχική προστασία

Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις

Ψυχική προστασία

Εάν περνάτε πολύ χρόνο με άλλους ανθρώπους, πρέπει να προσφέρετε στον εαυτό σας συστηματική ψυχική προστασία. Αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να απωθήσετε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια είναι γύρο σας, ενώ θα απορροφάτε την ευχάριστη ενέργεια. Ωστόσο, η ψυχική προστασία είναι χρήσιμη ανεξάρτητα με το τι κάνετε κάθε ημέρα και με τη βοήθεια μου θα γίνει ένα τακτικό μέρος της καθημερινότητας σας.

Φανταστείτε ότι η αύρα σας είναι ένας μεταφυσικός μαγνήτης. Προσελκύει συναισθήματα και σκέψεις από τα οποία άλλα είναι ευεργετικά και άλλα λιγότερα αρμονικά. Χαιρόμαστε και απορροφούμε τις απολαυστικές εμπειρίες στην αύρα μας, αλλά έχουμε προβλήματα στο να επεξεργαστούμε τις δύσκολες εμπειρίες. Μερικές φορές μπορεί να νιώθουμε σαν να έχει κολλήσει κάτι επάνω μας ή σαν να μας “ξεζουμίζουν” όταν είμαστε μαζί με κάποιον που χρειάζεται έντονα συναισθηματική βοήθεια ή έχει τάση να ελέγχει τους άλλους.

Τα μέντιουμ μπορούν να δουν τις αίτιες του προβλήματος και να δώσουν λύσεις για την επιτεύξεις των στόχων. Το μέντιουμ μπορεί να βλέπει σαν κινηματογραφική  ταινία τη ροή της ζωής του ανθρώπου. Όταν επισκεφθείς ένα μέντιουμ και νιώθεις άσχημα ανατριχιάζεις, αγριεύεις  η έχεις πονοκέφαλο… οι αύρες σας δεν συνδέονται και πρέπει να φύγεις τρέχοντας χωρίς να κοιτάξεις πίσω. Σε αντίθεση  όταν το μέντιουμ σου προκαλεί ηρεμία  γαληνή, χαλάρωση, εμπιστοσύνη και οικειότητα  σαν να τον γνωρίζεις χρόνια τότε σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να γίνει ο μέντορας σου.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :