Μέντιουμ Πάτρα

Μέντιουμ Άρτεμις

Μέντιουμ Πάτρα

Το Μέντιουμ Άρτεμις είναι διαθέσιμη στην Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μάθετε περισσότερα για την αστρολογία καθώς και τις Ερμηνείες της τράπουλας.

Έχετε την αίσθηση πως διαρκώς και μάλλον μοιραία έλκετε συγκεκριμένα μοντέλα σχέσεων που σας ταλαιπωρούν; Ανακυκλώνετε συμπεριφορές και τάσεις ζωής που σας οδηγούν σε αδιέξοδα άλλα δεν μπορείτε να απαλλαγείτε απ’ αυτές;

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε ποιό είναι το κάρμα σας και πως θα μπορέσετε να αποπληρώσετε σ’ αυτή τη ζωή, προκειμένου να φτάσετε στην πνευματική και ψυχική σας ολοκλήρωση, έτσι ώστε να μην έχετε λόγο επανενσάρκωσης, αφού θα έχετε ενωθεί με τον Ανώτερο εαυτό σας.

Τι είναι τα μέντιουμ;

Τα μέντιουμ είναι συνηθισμένοι άνθρωποι που ξέρουν από πού έρχονται και που πηγαίνουν στο απέραντο ταξίδι του χρόνου. Παράλληλα γνωρίζουν πως να «απελευθερώσουν» τον κρυφό πνευματικό εαυτό τους.

Με απλά λόγια τα μέντιουμ ή «πνευματικοί διάμεσοι» στα Λατινικά, εμπιστεύονται την αποκαλούμενη «έκτη αίσθηση» και είναι συντονισμένοι με έναν κόσμο αόρατο. Μπορούν να διακρίνουν φαντάσματα και πνεύματα τα οποία εμφανίζονται, είτε υλοποιημένες μορφές είτε στα μάτια του νου, να βλέπουν αύρες ή να ξέρουν πράγματα για τους άλλους χωρίς να τους έχουν πει και να λαμβάνουν πλήρως σχηματισμένες ιδέες.

Ο καλύτερος τρόπος να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά των παραψυχολογικών φαινομένων είναι να τα βιώσετε ο ιδίως. Εάν δεν επισκεφτήκατε ποτέ κάποιο μέντιουμ ή δεν δεχτήκατε παραψυχολογική θεραπεία, ίσως ήρθε ο καιρός να ξεκινήσετε. Επίσης, μπορείτε να πειραματιστείτε με τις δικές σας παραψυχολογικές δυνάμεις και ίσως ανακαλύψετε ότι τροφοδοτείστε από κάτι μεγαλύτερο από εσάς.

Εντούτοις, το να έχει ένα μέντιουμ μεγάλη ή μέτρια ικανότητα πρόβλεψης, δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο το πώς και για ποιο σκοπό χρησιμοποιεί αυτή την ικανότητα.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :