Μέντιουμ Άρτεμις

Μέντιουμ Θεσσαλονίκη

Βιογραφικό

Το Μέντιουμ Άρτεμις είναι διαθέσιμη στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης.

Μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μάθετε περισσότερα για την αστρολογία καθώς και τις Ερμηνείες της τράπουλας.

Η Μέντιουμ Αστρολόγος Άρτεμις γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστέλα του Πειραιά, είναι Μικρασιατικής καταγωγής και ποιό συγκεκριμένα η μητέρα της από τη Σμύρνη και ο πατέρας της από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ κάνει συνεχή ταξίδια στην Αίγυπτο και την Κωνσταντινούπολη.

Φοίτησε για ένα χρόνο στη φιλοσοφική σχολή Αθηνών την οποία εγκατέλειψε και ακολούθησε  τον δρόμο της μεταφυσικής.

Από πολύ μικρή έβλεπε οράματα με γεγονότα που ήταν να γίνουν.

Οι μυστικές της δυνάμεις στην αρχή την τρόμαζαν, μετά άρχισε να τις ερμηνεύει, τώρα τις ελέγχει και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να δώσει βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται. Η ισχυρή της ενόραση και η δύναμη της σκέψης της είναι αυτές που μπορούν να δώσουν τη σωστή καθοδήγηση.

Στην Ελλάδα παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια ανάπτυξης ψυχικών δυνάμεων (αυτοϋπνωση – τηλεπάθεια – διόραση – διακοή), ανάπτυξη θεραπευτικών δυνατοτήτων για αυτοθεραπεία και ετεροθεραπεία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δίπλωμα από τη Mayo School of Astrology.

Τι είναι τα μέντιουμ;

Τα μέντιουμ είναι συνηθισμένοι άνθρωποι που ξέρουν από πού έρχονται και που πηγαίνουν στο απέραντο ταξίδι του χρόνου. Παράλληλα γνωρίζουν πως να «απελευθερώσουν» τον κρυφό πνευματικό εαυτό τους.

Με απλά λόγια τα μέντιουμ ή «πνευματικοί διάμεσοι» στα Λατινικά, εμπιστεύονται την αποκαλούμενη «έκτη αίσθηση» και είναι συντονισμένοι με έναν κόσμο αόρατο. Μπορούν να διακρίνουν φαντάσματα και πνεύματα τα οποία εμφανίζονται, είτε υλοποιημένες μορφές είτε στα μάτια του νου, να βλέπουν αύρες ή να ξέρουν πράγματα για τους άλλους χωρίς να τους έχουν πει και να λαμβάνουν πλήρως σχηματισμένες ιδέες.

Ο καλύτερος τρόπος να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά των παραψυχολογικών φαινομένων είναι να τα βιώσετε ο ιδίως. Εάν δεν επισκεφτήκατε ποτέ κάποιο μέντιουμ ή δεν δεχτήκατε παραψυχολογική θεραπεία, ίσως ήρθε ο καιρός να ξεκινήσετε. Επίσης, μπορείτε να πειραματιστείτε με τις δικές σας παραψυχολογικές δυνάμεις και ίσως ανακαλύψετε ότι τροφοδοτείστε από κάτι μεγαλύτερο από εσάς.

Εντούτοις, το να έχει ένα μέντιουμ μεγάλη ή μέτρια ικανότητα πρόβλεψης, δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο το πώς και για ποιο σκοπό χρησιμοποιεί αυτή την ικανότητα.

Το Μέντιουμ Αστρολόγος

Άρτεμις

Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης :